EPC

Energieprestatiecertificaat

Wenst u uw woning of appartement te verkopen of verhuren? Dan dient u in het bezit te zijn van een EnergiePrestatieCertificaat (EPC).

Op het EnergiePrestatieCertificaat staan de energiescore (kengetal) dat de woning behaalt en tips om de woning nog energiezuiniger te maken. De energiescore wordt aangeduid op een kleurenbalk van groen (= goed) naar rood (= slecht).

Zo krijgen potentiële kopers/huurders een beeld van het energieverbruik van de woning. IRTechnology kan u dit certificaat afleveren en dit binnen een periode van één week na het plaatsbezoek.

Elektrische Keuring

Ook voor het keuren van de elektriciteit van uw woning (wat eveneens verplicht is bij verkoop van een woning/appartement) kan u bij IRTechnology terecht.

epc, epc-certificaat, blowerdoor, blowerdoor, luchtdichtheid, epc, blowerdoortest, luchtdichtheid testen, luchtlek, luchtlekken laat-de-energieprestatiecoëfficient-van-uw-woning-onderzoeken
epc, epc-certificaat, epc deskundige, energieprestatiecertificaat, energieprestatiecertificaten, energieprestatiecoëfficient, elektrische keuring epc, epc-certificaat, epc deskundige, energieprestatiecertificaat, energieprestatiecertificaten, energieprestatiecoëfficient, elektrische keuring